söndag 21 april 2013

Kolonin - Rädd

Kolonin - Rädd
[Enspårsdemo]


Jag hade nog faktiskt skrivit klart denna recension innan jag hört låten: bla bla bla, hårdpop är en fjantig benämning på musiken, bla bla bla, större delen av bandet från Varnagel, bla bla bla, ointressant popmusik, bla bla bla, och avslutningsvis så vill jag säga att jag saknar Varnagel.

Men så slog jag på skivan och insåg att jag hade minst sagt förutfattade meningar. Visst spelar Kolonin popmusik, men jag upplever inte att pop i detta fall står som en förkortning av populär, utan snarare som medryckande och allsångsvänligt.

Rent musikaliskt tycker jag att det faktiskt finns en del likheter med de lugnaste banden som huserade i samma genre som Limp Bizkit och Linkin Park. Antar att alla människor blir glada om jag namedroppar Tribal Ink, så jag gör det.

Texten är självklart på svenska, vilket jag uppskattar.

Jag vill ha mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar